Trein Berlijn met korting

Ben je op zoek naar een treinkaartje naar Berlijn met Korting? Dat kan. Met de Trein Berlijn kun je al mee vanaf 19 euro.

Het is eigenlijk heel simpel. Een ticket voor de Trein Berlijn kost veel geld als je het op de dag van vertrek koopt, maar als je vroeg boekt kun je veel besparen. Vanaf 6 maanden voor vertrek kun je een treinticket naar Berlijn kopen.

Trein Berlijn: vanaf € 19

Vanaf ieder station in Nederland zijn er treinkaartjes naar Berlijn te koop voor 39 euro. Wil je nog meer korting voor de Trein berlijn? Overweeg dan met de auto naar Bad Bentheim te rijden, een klein plaatsje net voorbij de Nederlandse grens bij Hengelo/Oldenzaal. Vanaf bad Bentheim zijn er al treinkaartjes vanaf 19 euro naar Berlijn. Dus dat scheelt enorm. Er zijn mogelijkheden tot gratis parkeren in het stadje, dus dat is ook prettig!

De Trein Berlijn start in Nederland in Amsterdam en stopt vervolgens in Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. Daarna passeert de trein de grens, en gaat de reis verder naar de Duitse hoofdstad. Vanaf Amsterdam duurt de treinreis naar de Duitse hoofdstad ruim 6 uur. Je kunt tijd besparen door in Hannover over te stappen op de ICE.

De trein is uitgerust met 1e klas rijtuigen, 2e klas rijtuigen en een barrijtuig. Helaas heeft de Trein naar Berlijn nog geen wifi. Wel kun je onderweg dus een versnapering bestellen. De trein heeft ruime stoelen, en bij diverse zitplekken vind je een stopcontact. Handig dus als je onderweg je telefoon of je laptop wilt opladen,

Treinreis naar Berlijn

Een treinkaartje naar Berlijn met korting is gebonden aan een specifieke trein. Dit is van toepassing bij ICE en de Duitse intercity. Reis je eerst met een binnenlandse trein in Nederland naar een opstappstation van de Trein naar Berlijn? Dan mag je rustig een trein eerder nemen. Mis je de Trein Berlijn, maar was je wel netjes op tijd op het station? Geen nood. Dan kun je bij NS International een stempel krijgen zodat je met de volgende trein zonder bijbetaling mee kan.

Het treinticket naar Berlijn kun je annuleren tot 1 dag voor vertrek. Wel worden er dan 19 euro annuleringskosten per enkele reis ingehouden. Als je met een andere trein wilt reizen, moet je vervolgens nieuwe kaartjes kopen. Die kunnen een stuk duurder zijn.