Hotel Berlijn met korting

Lekker een stedentrip naar Berlijn? Dat is zeker de moeite waard. Maar waar vind je een goedkoop hotel? Zeker als er een grote beurs is in de Messe, moet je soms fors betalen voor een hotel. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk om te besparen!

Hotel Berlijn

In het algemeen heeft Booking.com een groot aanbod. Ook met hotels Berlijn met korting. Maar wat als het aanbod voordelige hotels is uitverkocht? Dan kun je het uiteraard eerst nog proberen bij Trivago. Maar grote kans dat dit dan ook weinig oplevert. Ons advies: vergeet ook Airbnb niet. Dat zijn weliswaar geen hotels, maar je kunt er wel goedkoop een appartement vinden. Dat is vaak veel goedkoper dan een hotel Berlijn met korting.

Overnachten nabij de metro

Een goed Hotel Berlijn is midden in het centrum vaak het duurst. Wil je overnachten met een goede prijs- kwaliteit verhouding? Dan kun je ook hotels in Berlijn met korting zoeken buiten de stad. Met de metro, die in de Duitse hoofdstad U-Bahn heet, kom je dan alsnog snel in de stad. Naast de U-Bahn is er ook nog de S-Bahn, een soort bovengrondse snelmetro.

Houd bij het kiezen van een hotel in Berlijn rekening bij de locatie. Hoeveel minuten is het lopen naar de U-Bahn of S-Bahn? En rijdt er van betreffend station een rechtstreekse metro richting de stad? De U-Bahn en S-Bahn rijdt in hoge frequenties, dus dat hoeft het probleem niet te zijn.

Reis + Hotel BerlijnĀ 

Ook een lastminute stedentrips naar Berlijn kun je vaak nog veel besparen. Bijvoorbeeld door een pakketreis te boeken waarbij de reis en de overnachting zijn inbegrepen. Er zijn verschillende sites die Vliegticket + Hotel aanbieden. Vaak betaal je dan ook minder dan de prijs van een los hotel. Tegenwoordig zijn er ook pakketreizen naar de Duitse hoofdstad op basis van de trein naar Berlijn. Ook dan geldt hetzelfde principe.